Hyundai Multicav 1000W hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Hyundai Multicav a lehető legjobbat nyújtja az LB776 oszlophangfalakkal: A 3-utas technika, bass reflex, a faszerkezet és a kölcsönösen jól összehangolt elemek biztosítják a koncerteken a le Teljes leírás >

Termékleírás

A Hyundai Multicav a lehető legjobbat nyújtja az LB776 oszlophangfalakkal:
A 3-utas technika, bass reflex, a faszerkezet és a kölcsönösen jól összehangolt elemek biztosítják a koncerteken a lehengerlő és dinamikus hangot, mely kiegyensúlyozott még legnagyobb teljesítménynél is.
A természetes erezetnek, a fekete hangszóróknak és a kis feltűnőtlen logónak köszönhetően gond nélkül bepasszol mindenféle térbe.
Teljes csomagolás hihetetlen alacsony áron.
Fö jellemzök:

3-utas oszlophangfal 16 cm-es subwooferrel, 16 cm-es magassugárzó hangszórókkal és neodímium tweeterrel, RMS teljesítmény 180 W/hangszóró – ez 1000 W PMPO-nak felel meg/ mindkét hangfal teljesítményénél
Bass reflex szerkezet
Erőteljes fekete külső jól látható fa rajzolattal – ezüst szegéllyel
Márkás Hyundai Multicav minőség

Müszaki paraméterek:

Portok: aranyozott csavarozható sorkapocs
Teljesítményfrekvencia: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 8 Ohm
Leszerelhető elülső borítás

Kükdemény tartalma:

2 x hangfal
Használati utasítás

Termék méretei:

20 x 86 x 24 cm
Súly: cca. 7 kg/darab

Gyártó
Hyundai
Hangrendszer típusa
álló hangsugárzó

Az olcsó.hu Hyundai Multicav 1000W hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hyundai Multicav 1000W hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.