HP Multimedia hangfal (GL313AA)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az egyszerű használatú HP Multimedia Speakers GL313AA hangszórók számítógéphez jól használhatóak. A Multimedia Speakers GL313AA hangszóróknak nincs szükségük sem driverre, sem áramell Teljes leírás >

Termékleírás

Az egyszerű használatú HP Multimedia Speakers GL313AA hangszórók számítógéphez jól használhatóak. A Multimedia Speakers GL313AA hangszóróknak nincs szükségük sem driverre, sem áramellátásra, ugyanis az USB porton keresztül a csatlakoztatáskor azonnal működésbe lépnek. A HP Multimedia Speakers GL313AA hangszórókkal kitűnő hangminőség áll majd rendelkezésére!

Gyártó
HP
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu HP Multimedia hangfal (GL313AA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Multimedia hangfal (GL313AA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.