HK Audio PR:O 8 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HK Audio PR:O 8 a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve. A kiváló hang csakis a tökéletes hangolásnak köszönhető. Ezért áll Teljes leírás >

Termékleírás

A HK Audio PR:O 8 a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve.

A kiváló hang csakis a tökéletes hangolásnak köszönhető. Ezért áll a HK Audio tervező csoportja különböző szakértőkből: akusztika, analóg és digitáis elektronika mérnökök és mechanikusok, valamint zene kutatók. Mind együtt dolgoznak a HK Audio hangfalak tervezésénél a lehető legjobb eredmény érdekében. A HK Audio tervezői a legmodernebb elsőoisztályú akusztikus mérőtermekkel rendelkeznek. S csak ennek köszönhetően lehet a hangfalrendszer akusztikus-dinamikus tulajdonságait megbízhatóan dokumentálni és analizálni valamint tovább fejleszteni.

A HK Audio PR:O 8 specifikus tulajdonságai, mint a 300 W RMS teljesítmény, modern PA/speakon portok és a minőségi kivitelezés, csinálnak a hangfalból univerzálisan használható és integrálható készüléket bármely sound-rendszerhez. A PREMIUM PR:O sorozat magashangszórói és monitor hangfalai speciálisan védettek a magasfekvésű frekvenciákban, amelyek védik a 2,5 cm (1") driver teljesítményét túlterhelés veszélye esetén.

A HK Audio PR PREMIUM:O széria úgy lett megtervezve, hogy az összes rész kombinálható legyen mindkét mélynyomóval - PR:O 18 S és PR:O 210 S. Azakuszitkai tulajdonságait is a modularitás jellemzi, ez azt jelenti, hogy a sorozat összes modelje egymáshoz van hangolva, valamint a HK Audio rendszerekhez. Függetlenül attól, hogy melyik PREMIUM PR:O modellek kombinációjaát használja, a HK Audio páratlan hangzást garantál.

Bekötni, bekapcsolni és már szól is. A HK Audio rendszerekkel hamarabb a célba ér.
Fö jellemzök:

Szatellit hangfal 300 W RMS teljesítménnyel (1200 W max.)
2-utas rendszer 20 cm (8") mélynyomóval és 2,5 cm (1") tweeterrel
Magas akuszitkai nyomás, tehát kiegyensúlyozott hang a túlterhelés határán is
Kiegyensúlyozott frekvencia tartomány és konstans dinamikus hangzás - grafikus EQ
Diszharmonikus torzítás és rezonancia minimalizálva van
Robusztus, gig-hez alkalmas konstrukció


Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x speakon bemenet, 1 x speakon kimenet
Védett magashangfekvés (passzív): dinamikusan védett driver
Váltó frekvecnia: 2,5 kHz, 12 dB / oktáv
Maximális akusztikai nyomás @ 10% THD: 122 dB
Frekvencia tartomány +/- 3 dB: 89 Hz - 19 kHz
Frekvencia tartomány -10 dB: 63 Hz - 19 kHz
Érzékenység: 97 dB
Impedancia: 8 Ohm
Állvány fészek: MonoTilt 3°
Rögzítés: 3 x M8 sülyesztett csavarozással

Kükdemény tartalma:

1 x készülék

Termék méretei:

27 x 42 x 27 cm
Súly: kb. 10 kg

Gyártó
HK Audio
Hangrendszer típusa
koncert hangfal
Típus
Passzív hangfal

Az olcsó.hu HK Audio PR:O 8 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HK Audio PR:O 8 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.