HK Audio PR:O 15 X hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HK Audio PR:O 15 X a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve. A kiváló hang csakis a tökéletes hangolásnak köszönhető. Ezért Teljes leírás >

Termékleírás


A HK Audio PR:O 15 X a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve.

A kiváló hang csakis a tökéletes hangolásnak köszönhető. Ezért áll a HK Audio tervező csoportja különböző szakértőkből: akusztika, analóg és digitáis elektronika mérnökök és mechanikusok, valamint zene kutatók. Mind együtt dolgoznak a HK Audio hangfalak tervezésénél a lehető legjobb eredmény érdekében. A HK Audio tervezői a legmodernebb elsőoisztályú akusztikus mérőtermekkel rendelkeznek. S csak ennek köszönhetően lehet a hangfalrendszer akusztikus-dinamikus tulajdonságait megbízhatóan dokumentálni és analizálni valamint tovább fejleszteni.

A HK Audio PR:O 15 X specifikus tulajdonságai, mint a 300 W RMS teljesítmény, modern PA/speakon portok és a minőségi kivitelezés, csinálnak a hangfalból univerzálisan használható és integrálható készüléket bármely sound-rendszerhez. A PREMIUM PR:O sorozat magashangszórói és monitor hangfalai speciálisan védettek a magasfekvésű frekvenciákban, amelyek védik a 2,5 cm (1") driver teljesítményét túlterhelés veszélye esetén.

A HK Audio PR PREMIUM:O széria úgy lett megtervezve, hogy az összes rész kombinálható legyen mindkét mélynyomóval - PR:O 18 S és PR:O 210 S. Az akuszitkai tulajdonságait is a modularitás jellemzi, ez azt jelenti, hogy a sorozat összes modelje egymáshoz van hangolva, valamint a HK Audio rendszerekhez. Függetlenül attól, hogy melyik PREMIUM PR:O modellek kombinációjaát használja, a HK Audio páratlan hangzást garantál.

Bekötni, bekapcsolni és már szól is. A HK Audio rendszerekkel hamarabb a célba ér.
Fö jellemzök:

Szatellit hangfal 400 W RMS teljesítménnyel (1200 W max.)
2-utas rendszer 38 cm (15") mélynyomóval és 2,5 cm (1") tweeterrel
Különböző használatra alkalmas a beszéd/zene szabályozónak köszönhetően
Magas akuszitkai nyomás, tehát kiegyensúlyozott hang a túlterhelés határán is
Diszharmonikus torzítás és rezonancia minimalizálva van
Robusztus, gig-hez alkalmas konstrukció

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x speakon bemenet, 1 x speakon kimenet
2 oldalsó tartó
Védett magashangfekvés (passzív): dinamikusan védett driver
Váltó frekvencia: 2 kHz, 12 dB / oktáv
Maximális akusztikai nyomás @ 10% THD: 128 dB
Frekvencia tartomány +/- 3 dB: 60 Hz - 19 kHz
Frekvencia tartomány -10 dB: 53 Hz - 19 kHz
Érzékenység: 104 dB
Impedancia: 8 Ohm
Állásszög: 45°
Állvány fészek: DuoTilt 3/7°
Rögzítés: 3 x M8 sülyesztett csavarozással

Kükdemény tartalma:

1 x készülék

Termék méretei:

47 x 61,5 x 44,5 cm
Súly: kb. 21,4 kg

Gyártó
HK Audio
Hangrendszer típusa
koncert hangfal
Típus
Passzív hangfal

Az olcsó.hu HK Audio PR:O 15 X hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HK Audio PR:O 15 X hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.