HK Audio PR:O 12 A aktív hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HK Audio PR:O 12 A a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve. A HK Audio PR:O PREMIUM aktív hangfalak komplett hangrendszerek, amelyek Teljes leírás >

Termékleírás

A HK Audio PR:O 12 A a PREMIUM PR:O sorozat egy hangfala, amely egy moduláris hangrendszer speciálisan zenészeknek tervezve.

A HK Audio PR:O PREMIUM aktív hangfalak komplett hangrendszerek, amelyek hangfalakból, erősítpbpl és ehhez alkalmas beépített vezérlőegységből állnak. Egymással jól kombinálhatók (magashangszórók, mélynyomók és monitor hangfalak) és probléma mentesen lehet őket más hangrendszerekhez csatolni. Passzív hangfalak paralell csatlakozásával (kivétel a PR:O 18 Sub és PR:O 210 Sub A) az aktív hangfalakat további erősítő nélkül is lehet használni - ideális esetben passzív hangfalakkal a HK Audio PREMIUM PR:O szériából. Az optimális hangzás elérése érdekében új technológiát hoztak létre speciálisan az HK Audio PREMIUM PR:O aktív hangfalakhoz.

A HK Audio PR:O 12 A specifikus tulajdonságai, mint a 600 W RMS teljesítményű class D erősítő, átgondolt portok és a minőségi kivitelezés, csinálnak a hangfalból univerzálisan használható és integrálható készüléket bármely sound-rendszerhez. A PREMIUM PR:O sorozat magashangszórói és monitor hangfalai speciálisan védettek a magasfekvésű frekvenciákban, amelyek védik a 2,5 cm (1") driver teljesítményét túlterhelés veszélye esetén.

A 90% felett kiváltképp magas teljesítményű digitális erősítők kisebbek, könnyebbek és kompaktabbak, mint a klasszikus erősítők. A komponenesek alacsonyabb hőterhelés növeli a megbízhatóságot. A jelentősen rövidebb bemelegedési idő (slow rate) és magasabb csillapítási tényező hallhatóen gyorsabb dinamikus hangzást biztosítanak a rendszereknek.

Az RMS és peak limiterek kombinációja a HK Audio PR:O 12 A hangfalban kiegyensúlyozottabb dinamikus hangzást biztosít és optimálisan védi a hangfal részeit a túlterheléstől. A beépített subsonic szűrő megelőzi a nem kívánt mélyfrekvenciás zajokat. A kedvezőtlen háttérzajok és mikrofon kezelési zajok feltűnően csökkentve vannak. Az eredmény egy dinamikusan kiegyensúlyozott és természetes hangzás.

Bekötni, bekapcsolni és már szól is. A HK Audio rendszerekkel hamarabb a célba ér.
Fö jellemzök:

Hihetetlen 600 W RMS teljesítménnyel
2-utas rendszer 30,5 cm (12") mélynyomóval és 2,5 cm (1") tweeterrel
Különböző használatra alkalmas a beszéd/zene szabályozónak köszönhetően
Magas akuszitkai nyomás, tehát kiegyensúlyozott hang a túlterhelés határán is
Közvetlen csatlakozás mikrofonokhoz a szubkompakt hang erősítéshez
Robusztus, gig-hez alkalmas konstrukció


Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x XLR/jack line kombinált bemenet, 1 x XLR through, 1 x speakon kimenet
Védett magashangfekvés (passzív): dinamikusan védett driver
Peak limiter / RMS teljesítmény limiter
Gain és hang szabályozó
Beépített tartó
Subsonic szűrő: 35 Hz
Maximális akusztikai nyomás @ 10% THD: 123 dB
Frekvencia tartomány +/- 3 dB: 85 Hz - 19 kHz
Frekvencia tartomány -10 dB: 78 Hz - 19 kHz
Erősítő: 600 W Class D
Teljesítmény: 600 W / 4 O
Állvány fészek: MonooTilt 3°
Rögzítés: 2 x M8 sülyesztett csavarozással
Csatlakozás: 220-240 V, 50/60 Hz, 3 A max.

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x tápkábel

Termék méretei:

39 x 57 x 36 cm
Súly: kb. 19,5 kg

Gyártó
HK Audio
Hangrendszer típusa
koncert hangfal
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu HK Audio PR:O 12 A aktív hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HK Audio PR:O 12 A aktív hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.