GermanMAESTRO HD-PR20 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az alábbi praktikus GermanMaestro márkájú hangfal szolid külseje - hasonlóan mint a gyártó többi terméke is - kitűnő technikai felszereltséggel bír. Az Ultra Sphere technológiának és a Teljes leírás >

Termékleírás

Az alábbi praktikus GermanMaestro márkájú hangfal szolid külseje - hasonlóan mint a gyártó többi terméke is - kitűnő technikai felszereltséggel bír.
Az Ultra Sphere technológiának és a sweet spot funkciónak köszönhetően az alábbi passzív berendezés jóval szélesebb frekvenciával rendelkező lejátszást garantál, így annak ellenére, ha a hallgató nem éppen ideális helyen tartózkodik a berendezés hangsugárzása szempontjából, teljes mértékben élvezheti az eredeti, hangveszteség nélküli zeneáradatot.Az alábbi hangfal szinte csodadoboznak számít, mivel nemcsak sztereó üzemelést, de 5.1-es felhasználást is lehetővé tesz. Ahol már más hangfal csődöt mond, ott a GermanMAESTRO HD-PR20 gond nélkül tovább üzemel.
Ezenkívül kompakt méreteinek köszönhetően bárhová elfér.
Kérjük tudatosítsa, hogy az alábbi hangfalt kizárólag párban- egy ugyanilyen berendezéssel lehet megrendelni.
Fö jellemzök:

2-utas hangfal 80 W RMS teljesítménnyel (110 W max.) 6 Ohm impedanciánál
Ultra Sphere technológia
Titánból készült gömbsüveg
Nagyteljesítményű neodímium mágnes


Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x sztereó sorkapocs szett
1 x 0,2 cm-es (0,8") magassugárzó hangfal
1 x 10 cm-es (4") középbasszus hangfal
Frekvenciatartomány: 70 Hz - 20 kHz
Átviteli frekvencia: 3 000 Hz
Felfutási meredekség: 12/6 dB/oktáv
Impedancia: 6 Ohm


Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
Csomagban való kézbesítés

Termék méretei:

23 x 14 x 18 cm (SzxMxV)

Gyártó
German Maestro
Hangrendszer típusa
koncert hangfal

Az olcsó.hu GermanMAESTRO HD-PR20 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GermanMAESTRO HD-PR20 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.