Genius SP-HF2020 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Unja a TV lapos és unalmas hangzását? Az SP-HF2020 formájában a Genius elhozza az igazi élményt a komoly zenehallgatók számára. Az SP-HF2020 beépített professzionális D2Audio digitális h Teljes leírás >

Termékleírás

Unja a TV lapos és unalmas hangzását? Az SP-HF2020 formájában a Genius elhozza az igazi élményt a komoly zenehallgatók számára.

Az SP-HF2020 beépített professzionális D2Audio digitális hangprocesszorral (DSP) és három hangszín-szabályozóval (EQ) rendelkezik a TV műsorokkal, filmekkel, játékokkal vagy zenékkel való használathoz. Az EQ-WideSound technológia koncerteremhez hasonló szélesebb hangteret kínál. Az EQ-DeepBass technológia digitális deduktív módszert használ a mélyebb és erőteljesebb alacsony frekvenciájú hangok előállításához. Az optimális hangzáshoz használja az EQ-AudioAlign technológiát. Az SP-HF2020 négy kiváló hangszóró egységet biztosít a kellemes, pontos és ragyogó hangzáshoz. A termék külön zárt egységet használ, amely még pontosabb hangzást biztosít az ének és az egyes hangszerek megszólaltatásakor. A két rugalmas mély hangzásért felelős egység torzításmentes és erőteljes mély hangzást biztosít.

Az SP-HF2020 vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik, amellyel beállíthatja az összes szükséges funkciót. Az eszköz hátsó részén digitális koaxiális bemenet található (2RCA és 3,5 mm) a TV-hez/DVD-lejátszóhoz/játékkonzolhoz/számítógéphez történő csatlakoztatáshoz. Külön digitális forrás gomb található az előlapon és a távirányítón a különböző bemenetek egyszerű módosításához.


Termékjellemzők:

Négyutas hangfalak
Teljesítmény: 60 W RMS
Jel-zaj viszony: 85 dB
Frekvencia-átvitel: 50 Hz - 20.000 Hz
Állítható hangszínszabályozás
Távirányító mellékelve
Bemenet-választás (3.5 mm jack, RCA, digitális koaxális)
Súly: 5,3 kg
Méretek (szél. x mag. x mély.): 115 x 407 x 144 mm


Hangszórók:

3 db 3"-es, 4 Ohm
1 db 1"-es tweeter, 8 Ohm


Gyártó
Genius
Hangrendszer típusa
2.0
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Genius SP-HF2020 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genius SP-HF2020 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.