Genelec F ONE aktív mélyláda


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Genelec F One mélysugárzót a minőség, a tartósság és a praktikus funkciók jellemzik. A modell alkalmas minden méretű zenehallgatási környezethez, emellett semleges hangot, pontos színpa Teljes leírás >

Termékleírás

A Genelec F One mélysugárzót a minőség, a tartósság és a praktikus funkciók jellemzik. A modell alkalmas minden méretű zenehallgatási környezethez, emellett semleges hangot, pontos színpadképet és páratlan megbízhatóságot nyújt. További jellemzők: aktív technológia intelligens energiatakarékos üzemmóddal, alumínium és acél bass reflex hangfaldoboz, szoba akusztika beállításokat tartalmaz a rendszer kalibrálásához.

Gyártó
Genelec
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Genelec F ONE aktív mélyláda árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Genelec F ONE aktív mélyláda vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.