Elipson Planet Sub hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Elipson termékeivel ismét igazi retro hangulatot varázsolhat otthonába, igaz a 21. század technikai színvonalán. Ezek a bájos hangsugárzók már a megjelenésükkel is egyedi külsőt kölcs Teljes leírás >

Termékleírás

Az Elipson termékeivel ismét igazi retro hangulatot varázsolhat otthonába, igaz a 21. század technikai színvonalán. Ezek a bájos hangsugárzók már a megjelenésükkel is egyedi külsőt kölcsönöznek otthonának. Jean-Yves Le Porcher formaterve örökké aktuális marad. A mellékelt gyűrűvel az asztalon, polcon azonnal elhelyezhető. De többféle állvány választható hozzá, hogy valóban lakásunk dísze lehessen ez a remek hangszóró.

Gyártó
Elipson
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Elipson Planet Sub hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Elipson Planet Sub hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.