Edifier Multimedia C2X 2.1 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A C2X egy 2.1-es hangsugárzó rendszer külső erősítővel, frissített hangminőség és vizuális esztétika. A C2X egy új 2.1 hangszóró rendszer az Edifier kínálatában, amely tartalmaz egy Teljes leírás >

Termékleírás

A C2X egy 2.1-es hangsugárzó rendszer külső erősítővel, frissített hangminőség és vizuális esztétika.

A C2X egy új 2.1 hangszóró rendszer az Edifier kínálatában, amely tartalmaz egy 2.1 hangfalat és külső erősítőt. Modern designnal jellemzi. C2X RCA és AUX bemenettel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a kapcsolatot számos audio eszközzel és adathordozóval. A vezeték nélküli multifunkciós távirányító is tartozéka: egyszerű hangerő-szabályozás, navigáció, bemenet kiválasztása, valamint a mély és magas hangok beállítása. Edifier Intelligent Distortion Control technológiával hatékonyan és eredményesen csökkenti a torzítást nagy hangerő szint mellett is.

Gyártó
Edifier
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Edifier Multimedia C2X 2.1 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edifier Multimedia C2X 2.1 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.