Edifier Multimedia C2XD 2.1 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

2.1-es hangrendszer optikai bemenettel A C2XD 2.1-es hangszóró modern dizájnnal rendelkezik, ami egy sor alkalmazáshoz, környezethez, és felhasználáshoz megfelelő. A C2XD fel van szerelve opt Teljes leírás >

Termékleírás

2.1-es hangrendszer optikai bemenettel

A C2XD 2.1-es hangszóró modern dizájnnal rendelkezik, ami egy sor alkalmazáshoz, környezethez, és felhasználáshoz megfelelő. A C2XD fel van szerelve optikai, RCA, és 3,5 mm-es jack bemenetekkel a sokoldalú csatlakozási lehetőségekhez. Az optikai bemenet lehetővé teszi a csatlakozást a remek hangzásért sokféle eszközhöz, mint pl. set-top-box, médialejátszó, vagy játékkonzol. A 16,5 cm-es mélynyomó elképesztően magas, 35W teljesítményt nyújt a szatelitek 18W teljesítményén felül, amelyek 7,5 cm-es közép, és 1,8 cm-es magassugárzót tartalmaznak., így az összteljesítmény 53W. Az Edifier Intelligent Distortion Control technológia hatékonyan csökkenti a torzítást nagy hangerőnél.

Gyártó
Edifier
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Edifier Multimedia C2XD 2.1 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edifier Multimedia C2XD 2.1 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.