EDIFIER M3200 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Edifier M3200 egy esztétikus és kivételes műszaki tulajdonságokkal rendelkező hangberendezés. Ezek a fa szerkezetű 2.1 hangfalak 34W teljesítményt és mágneses árnyékolást kínálnak. A Teljes leírás >

Termékleírás

Az Edifier M3200 egy esztétikus és kivételes műszaki tulajdonságokkal rendelkező hangberendezés. Ezek a fa szerkezetű 2.1 hangfalak 34W teljesítményt és mágneses árnyékolást kínálnak. A készülék mély basszus hangokat, gazdag magas hangskálát kínál, az egyéb készülékekkel történő interferenciát minimálisra csökkentve. Az M3200 kiváló választás lesz irodája, hálószobája, de akár nappalija számára is.

Gyártó
Edifier
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu EDIFIER M3200 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy EDIFIER M3200 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.