Dali MENTOR 8 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A MENTOR 8 a sorozat legnagyobb hangsugárzója. A család tagjaihoz hasonlóan ez a rendszer is papír/farost szerkezetű hangszórókkal és hibrid magassugárzó modullal rendelkezik. A friss fejlesz Teljes leírás >

Termékleírás

A MENTOR 8 a sorozat legnagyobb hangsugárzója. A család tagjaihoz hasonlóan ez a rendszer is papír/farost szerkezetű hangszórókkal és hibrid magassugárzó modullal rendelkezik. A friss fejlesztésű hangszórók biztosítják a hallgató számára a részletgazdag hangvisszaadást kis jelszinteknél is.

A ház ívelt eleje és hátulja a lehető legjobb hangminőség érdekében hatékonyan csillapítja a rezonanciákat. A ragasztott, a hangszórókat tartó előlap megakadályozza a rezgések átterjedését a hangsugárzó fa házára. Ennélfogva a rendszer fokozottan védett a hangszórókból eredő zavaró rezonanciáktól.

A MENTOR 8 lényegében egy háromutas mélyreflex rendszer, két 8"-os mély- egy 6,5"-os középsugárzóval, valamint a DALI saját fejlesztésű szalag/dóm hibrid magassugárzó moduljával. Valójában a rendszer

Gyártó
Dali
Hangrendszer típusa
álló hangsugárzó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Dali MENTOR 8 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dali MENTOR 8 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.