Dali MENTOR 2 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A stabil állványon való használathoz javasolt MENTOR 2 a piac legjobbjaihoz mérhető sztereo hangképpel rendelkezik, ezáltal példa nélküli háromdimenziós hangteret biztosít. Függetlenül Teljes leírás >

Termékleírás

A stabil állványon való használathoz javasolt MENTOR 2 a piac legjobbjaihoz mérhető sztereo hangképpel rendelkezik, ezáltal példa nélküli háromdimenziós hangteret biztosít.

Függetlenül kis méretétől, mélyhang-visszadása erőteljes és jó dinamikájú, még kis jelszinteken is.

A klasszikus, kompakt mélyreflexdobozt a MENTOR típuscsalád hibrid magassugárzó modulja egészíti ki, s ezáltal a hangsugárzó akár a zenekedvelők, akár egy surround rendszer első/hátsó hangszóróiként alkalmazható.

A MENTOR 2 elegánsan ötvözi a kifinomult magashang-visszaadást az erőteljes mélyhangokkal

Gyártó
Dali
Hangrendszer típusa
polc hangsugárzó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Dali MENTOR 2 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dali MENTOR 2 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.