Dali Lektor 6 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DALI LEKTOR 6 típusú hangsugárzójának selymesen matt, sötétszürke színű az előlapja, a hangszórórács bepattintásához való stílusos alumíniumbetétekkel. Mindegyik hangszórót süll Teljes leírás >

Termékleírás

A DALI LEKTOR 6 típusú hangsugárzójának selymesen matt, sötétszürke színű az előlapja, a hangszórórács bepattintásához való stílusos alumíniumbetétekkel. Mindegyik hangszórót süllyesztett csavarok rögzítenek, minimalista, időtlen megjelenést kölcsönözve a rendszernek.

Az 1,1"-os, 28 mm-es dóm-magassugárzó ferritmágnessel rendelkezik. Ez az innovatív rendszer a még élethűbb magashang-visszadás érdekében nagyobb folyamatos és impulzus-terhelhetőségű, valamint dinamikájú, a nyíltabb és gyorsabb magas frekvencia átadás érdekében.

A két darab 6,5"-os közép/mélysugárzó könnyű, farost alapú membránnal kis csillapítású felfüggesztéssel és részleges árnyékolású, nagy sűrűségű kettős mágnessel rendelkezik. A membrántekercs porvédő sapkája a jobb fázisátvitel és szerkezeti stabilitás érdekében homorú.

A frekvenciaváltó kevés és válogatott minőségű alkatrészből áll, ezáltal megőrzi az eredeti elektromos jel karakterisztikáját, s így részletgazdagabb zenei információkat juttat el a hallgató füleihez.

A DALI LEKTOR 6 mindezeknek az alkatrészeknek nemcsak az együttese, hanem olyan szintézise, mely egy hibátlan hangsugárzó rendszert eredményez.

Frekvencia tartomány +/- 3dB [Hz]: 47 - 27.000
Érzékenység (2,83 V/1 m) [dB]: 90,5
Impedancia [ohm]: 6
Maximum SPL [dB]: 10
Ajánlott erősítő teljesítmény [Watt]: 30 - 150
Keresztváltási frekvencia [Hz]: 700 / 2.900
Magassugárzó: 1 x 28 mm textil dóm
Mélysugárzó: 2 x 6½” papíripari rostanyag
Hangfaldoboz típusa: Bass reflex
Bass-reflex hangolás[Hz]: 47,5
Bemenet: egy kábel
Javasolt elhelyezés: padló
Hangszóró típusa: Front
Mágneses árnyékolás: részben mágnesesen árnyékolt
Tartozékok: gumi rezgéscsillapítók, tüskék M8
Színválaszték: Fekete kőris, Világos dió

Gyártó
Dali
Hangrendszer típusa
álló hangsugárzó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Dali Lektor 6 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dali Lektor 6 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.