Dali HELICON 400 MK2 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HELICON 400 MK2 teljesítményével és kivitelezési minőségével kesztyűt dob minden, nála magasabb árkategóriájú kihívójának. A HELICON 400 MK2 finom ötvözete a kifinomult formatervez Teljes leírás >

Termékleírás

A HELICON 400 MK2 teljesítményével és kivitelezési minőségével kesztyűt dob minden, nála magasabb árkategóriájú kihívójának.

A HELICON 400 MK2 finom ötvözete a kifinomult formatervezésnek és az innovatív, szabadalmazott hangszóró- és házkészítési technológiának. De mindezek előtt elsősorban egy kecses és nagyteljesítményű hangszer.

A kivételes szépségű és szoborszerű eleganciájú, padlón álló műalkotásnak helye van a legválasztékosabb szobabelsőkben is, ahol életre hívja a kedvenc filmek vagy zenék addig soha nem hallott részleteit is.

A HELICON 400 MK2 ideális megoldás kis és közepes méretű helyiségekben, ahol fontos a helykihasználás

Gyártó
Dali
Hangrendszer típusa
álló hangsugárzó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Dali HELICON 400 MK2 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dali HELICON 400 MK2 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.