Creative Inspire S2 hangfal


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az elegáns Creative Inspire S2 hangfalakat dinamikus basszusok és az energiatakarékosság jellemzi. A Creative DIRECT-THROW mélynyomóval felszerelt Inspire S2 hangfalak az optimális minőség érd Teljes leírás >

Termékleírás

Az elegáns Creative Inspire S2 hangfalakat dinamikus basszusok és az energiatakarékosság jellemzi. A Creative DIRECT-THROW mélynyomóval felszerelt Inspire S2 hangfalak az optimális minőség érdekében mély basszus hangokat kínálnak zenéihez és videojátékaihoz is. A fejhallgató kimenettel és AUX bemenettel ellátott hangfalakhoz MP3 lejátszóját is csatlakoztatja. Az Energy Star technológiának köszönhetően a hangfalak energiafogyasztása alacsony. A Creative Inspire S2 hangfalak számos funkciót kínálnak.

Gyártó
Creative
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Creative Inspire S2 hangfal árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Creative Inspire S2 hangfal vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.