Creative D200 hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Creative D200 egy csúcsminőségű Bluetooth 2.1 hangszóró rendszer, amellyel egy 10 méteren belül található Bluetooth perifériáról (laptop, mobiltelefon stb.) kedvenc zenéit lejátszhatja. Teljes leírás >

Termékleírás

A Creative D200 egy csúcsminőségű Bluetooth 2.1 hangszóró rendszer, amellyel egy 10 méteren belül található Bluetooth perifériáról (laptop, mobiltelefon stb.) kedvenc zenéit lejátszhatja. A D200 az aux bemeneten keresztül a vezeték nélküli funkcióval nem rendelkező MP3 lejátszó fogadására is felkészült. A hátul egy basszus porttal rendelkező készülék pontos és részletes hangvilágot teremt, torzulások nélkül. A fényes dizájnú, elegáns Creative D200 Bluetooth hangszóró rendszer tökéletesen beleillik majd otthonába.

Gyártó
Creative
Hangrendszer típusa
Bluetooth hangszóró
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Creative D200 hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Creative D200 hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.