Conrad HTS-320 hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kétutas szatellit hangszóró műanyag házban, mágneses árnyékolással. Jó hangzásával kiválóan egészíti ki a házimozi hangfalrendszerét. Jellemzők Zárt ház; 92 mm-es mély és k Teljes leírás >

Termékleírás

Kétutas szatellit hangszóró műanyag házban, mágneses árnyékolással. Jó hangzásával kiválóan egészíti ki a házimozi hangfalrendszerét.

Jellemzők

Zárt ház; 92 mm-es mély és középsugárzó, 13 mm-es magassugárzó kalotta, falra szerelhető; levehető szövetborítású előlap; csatlakozás csavaros hangszóró- terminállal, banándugó csatlakozási lehetőséggel.

Szállítás tartalma

1 db hangszóró

Műszaki adatok

Max. terhelhetőség (zenei): 40 W
Szinusz: 20 W
Frekvenciatartomány: 100 - 20 000 Hz
Impedancia: 8 Ω
Színe: fekete
Súly: 1,4 kg

Gyártó
Conrad

Az olcsó.hu Conrad HTS-320 hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Conrad HTS-320 hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.