Conrad DYH-1020 hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A pop- és rockzene minden fajtájánál, parti hangosításnál egyaránt megmutatják, mit tudnak. A nagy membrán-átmérő, és az alacsony rezonanciafrekvencia erőteljes basszus-visszaadást bizto Teljes leírás >

Termékleírás

A pop- és rockzene minden fajtájánál, parti hangosításnál egyaránt megmutatják, mit tudnak. A nagy membrán-átmérő, és az alacsony rezonanciafrekvencia erőteljes basszus-visszaadást biztosít. Erősített NAWI-membránok, merev acéllemez kosarak, lágy felfüggesztés habszivacs bordákkal. Minden sasszé alkalmas szabadtéri működésre is.

Műszaki adatok

Max.terhelhetőség (zenei/szinusz): 150/90 W
Impedancia: 4 Ω
Frekvenciatartomány: 37 - 5000 Hz
Rezonancia.: 39,5 Hz
Hangnyomás: 89,4 dB
VAS: 179 l
QTS: 1,47
Külső-/Kosár-Ø: 250 mm
Beépítési-Ø: 230 mm
Beépítési mélység: 90 mm
Súly: 1720 g

Gyártó
Conrad

Az olcsó.hu Conrad DYH-1020 hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Conrad DYH-1020 hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.