Canton your_Sub aktív mélyláda


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Canton your_Sub vezeték nélküli aktív mélysugárzó. 3 csatorna közül lehet választani. Vezetéknélküli vétel minden your_World adóról. Képes csatlakozni egy csoport hangsugárzóhoz. Hat Teljes leírás >

Termékleírás

Canton your_Sub vezeték nélküli aktív mélysugárzó. 3 csatorna közül lehet választani. Vezetéknélküli vétel minden your_World adóról. Képes csatlakozni egy csoport hangsugárzóhoz. Hatásköre akár 20 méter. Kompakt kialakításának köszönhetően helyigénye minimális. Funkciók: Multi-Room - különböző zene minden helységben; Party üzemmód - ugyanaz a zene az egész házban. További jellemzők: szobanagysághoz állítható, szabályozható hangerő, szabályozható crossover effekt, fázis váltó kapcsoló, ki- és bekapcs közvetlenül a készüléken. Fogyasztás készenléti üzemmódban:

Gyártó
Canton
Hangrendszer típusa
mélynyomó
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Canton your_Sub aktív mélyláda árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canton your_Sub aktív mélyláda vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.