Canton GLE 456 center hangsugárzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Canton GLE 456 center hangsugárzó. Audiophile minőség, mágneses árnyékolás. A kabinet anyaga MDF, burkolata vinyl/fényezett. Hátsó Bass Reflex rendszerrel rendelkezik. Sugárzási irány: el Teljes leírás >

Termékleírás

Canton GLE 456 center hangsugárzó. Audiophile minőség, mágneses árnyékolás. A kabinet anyaga MDF, burkolata vinyl/fényezett. Hátsó Bass Reflex rendszerrel rendelkezik. Sugárzási irány: előre, felépítés (átviteli sávok száma): 2-utas. 3 hangszórója van, a magas sugárzó anyaga alumínium, átmérője 25 mm. A mély/középsugárzók anyaga szintén alumínium, átmérőjük 160 mm. Aranyozott csatlakozóval rendelkezik. Tartozék: hangszóró rács. Fekete, fehér, dió / fekete, mokka / fehér, ezüst színekben kapható.

Gyártó
Canton
Hangrendszer típusa
center hangsugárzó

Az olcsó.hu Canton GLE 456 center hangsugárzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canton GLE 456 center hangsugárzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.