Boston Acoustics TVee 26 hangsugárzó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Boston Acoustics TVee 26 hangsugárzó projektor. Jellemzők: Hi-Fi minőség, mágneses árnyékolás, Dolby Digital/DTS dekóder. A kabinet anyaga műanyag, burkolata festett. Sugárzási irány: el Teljes leírás >

Termékleírás

Boston Acoustics TVee 26 hangsugárzó projektor. Jellemzők: Hi-Fi minőség, mágneses árnyékolás, Dolby Digital/DTS dekóder. A kabinet anyaga műanyag, burkolata festett. Sugárzási irány: előre, felépítés (átviteli sávok száma): 3-utas. 8 db hangszórója van, a magassugárzók anyaga szövet, átmérője 50 mm. A mély/középsugárzó anyaga HHRT, 100 mm átmérőjű. Aranyozott csatlakozókkal rendelkezik, 1 aktív mélysugárzó kimenete és 1 optikai bemenete van. Tartozékok: hangszóró rács, távvezérlő elemekkel. Fekete színben kapható.

Gyártó
Boston Acoustics
Hangrendszer típusa
2.1
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Boston Acoustics TVee 26 hangsugárzó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Boston Acoustics TVee 26 hangsugárzó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.