Bose SoundLink III Bluetooth hangszóró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bose SoundLink III Bluetooth hangszóró a legjobb teljesítményű Bose hangszóró, ami jobb minőségben, hangosabban, és több ideig játszik le zenét, mint elődei. Speciális Bose megoldásokk Teljes leírás >

Termékleírás

A Bose SoundLink III Bluetooth hangszóró a legjobb teljesítményű Bose hangszóró, ami jobb minőségben, hangosabban, és több ideig játszik le zenét, mint elődei. Speciális Bose megoldásokkal van felvértezve, melyek gondoskodnak a zeneszámok tiszta, mély és teljes megszólalásáról. A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 14 órán át hallgathatja zenéit.

Gyártó
Bose
Hangrendszer típusa
Bluetooth hangszóró
Típus
Aktív hangfal

Az olcsó.hu Bose SoundLink III Bluetooth hangszóró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bose SoundLink III Bluetooth hangszóró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.