TomTom Trucker 5000 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

TomTom Trucker 5000 Navigáció. A TomTom Trucker 5000 Navigációs rendszert speciálisan kamionosoknak és nagyobb méretű járművek vezetőinek fejlesztették ki. A készülék gondoskodik a kamion Teljes leírás >

Termékleírás

TomTom Trucker 5000 Navigáció. A TomTom Trucker 5000 Navigációs rendszert speciálisan kamionosoknak és nagyobb méretű járművek vezetőinek fejlesztették ki. A készülék gondoskodik a kamionvezető és rakománya biztonságáról is: információt nyújt a forgalmi állapotokról, útviszonyokról, jelzi az élesebb kanyarokat.

Gyártó
Tomtom
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
5 "

Az olcsó.hu TomTom Trucker 5000 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TomTom Trucker 5000 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.