TomTom Rider 40 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TomTom Rider 40 Közép-Európa LIFETIME egy kiváló minőségű és márkájú navigációs rendszer. 4,3 "-os kijelzőjével minden autónak fontos kiegészítője. Az unalmas egyenes utak helyett, Teljes leírás >

Termékleírás

A TomTom Rider 40 Közép-Európa LIFETIME egy kiváló minőségű és márkájú navigációs rendszer. 4,3 "-os kijelzőjével minden autónak fontos kiegészítője. Az unalmas egyenes utak helyett, válassza a terület felfedezését, hagyja, hogy izgalmas, kanyargós utakon vezesse a rendszer a kívánt célponthoz. Segítségével nyugodtan és biztonságosan vezethet, hiszen lefedettsége Közép-Európa 19 országát érinti, az újabb frissítéseket pedig azonnal letöltheti.

Gyártó
Tomtom
Típus
motoros navigáció
Kijelző méret
4.3 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel
Extra funkciók
Bluetooth kihangosítás

Az olcsó.hu TomTom Rider 40 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TomTom Rider 40 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.