NAVON N490 navigáció


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tulajdonságok Processzor: SiRF ATLAS V 500Mhz 4,3" sík kijelző, automatikus fényerő vezérlő szenzor Memória: 2GB ROM+2GB Flash / 128 MB RAM Operációs rendszer: Microsoft W Teljes leírás >

Termékleírás

TulajdonságokProcesszor: SiRF ATLAS V 500Mhz
4,3" sík kijelző, automatikus fényerő vezérlő szenzor
Memória: 2GB ROM+2GB Flash / 128 MB RAM
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 6.0
Sík kijelző
3D térkép
Napszakhoz kötött optimális útvonaltervezés
Autópálya lehajtók életszerű megjelenítése (Magyarországon is)
Legfrissebb térkép garancia
Utcanevek beolvasása magyarul hangosan
Üzemanyag költség kalkuláció
Sávinformáció
POI (points of interest) kezelés


Tartozékok

miniUSB kábel
Autós tartó
Autós töltő
Ceruza
Kezelési útmutató (magyar nyelvű)


iGO8 Magyarország térkép

A Nav N Go iGO 8 egy mindennapi használatra kifejlesztett GPS navigációs szoftver, mely páratlan vezetési élményt kínál. A program egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a bravúros képi megjelenítés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen kiemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást.

Magyarországon csaknem 30 nagyobb városban, például Miskolcon, Szegeden és Győrben érhetők el a 3D-s várostérképek, beleértve az épületobjektumokat is, Budapesten pedig ezek mellett 25 nevezetes építmény, így például a Parlament, vagy a Hősök tere pontos mása is megjelenik a navigációs képernyőn.

Az egyedi vizuális megoldáson kívül a Nav N Go iGO 8 számtalan olyan funkcióval is rendelkezik, melyek könnyebbé teszik a mindennapi közlekedést. A felhasználói felület könnyen kezelhető, a képernyőn pedig minden olyan adat jól látható, amire az adott pillanatban szükség lehet. A Sávinformációk a következő manőver előtt időben segítenek az orientálódásban, az élethűen megjelenített Útjelző táblák pedig főleg autópályán haladáskor segítenek megtalálni a megfelelő kijáratot.

A Nav N Go iGO 8 több millió POI-t (éttermet, szállodát, ATM automatát, benzinkutat) tartalmaz, melyeket nem csak az adott GPS pozíció vagy az úticél körül, hanem akár az útvonal mentén is kereshetünk, hogy ne kelljen letérni a megtervezett útról.

A Nav N Go iGO 8 térképeihez rendszeresen érhetők el frissítések a naviextras.com portálon, így az idő múlásával sem válik elavulttá a szoftver. A frissítések mellett akár újabb térképek vásárlására, vagy egyéb extra tartalmak beszerzésére is van lehetőség.

Gyártó
Navon
Típus
autós navigáció
Órajel
500 Mhz
Kijelző méret
4.3 "
Képernyő felbontás
480x234 pixel

Az olcsó.hu NAVON N490 navigáció árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NAVON N490 navigáció vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.