NAVON N490 navigáció


18.095 Ft -tól

Tulajdonságok Processzor: SiRF ATLAS V 500Mhz 4,3" sík kijelző, automatikus fényerő vezérlő szenzor Memória: 2GB ROM+2GB Flash / 128 MB RAM Operációs rendszer: Microsoft W Teljes leírás >

Boltok és árak

Navon N490 Plus + iGO8 Magyarország ( ) Navigáció  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.

Navon N490 Plus + iGO8 Európa ( ) Navigáció  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.

NAVON N490 Plus 4,3" iGO Primo 2.01. Európa térképpel GPS navigáció (NAVN490PFEUPR) Navigáció  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.

Navon N490 Plus + iGO8 Európa + Élettartam frissítés ( ) Navigáció  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.


Termékleírás

TulajdonságokProcesszor: SiRF ATLAS V 500Mhz
4,3" sík kijelző, automatikus fényerő vezérlő szenzor
Memória: 2GB ROM+2GB Flash / 128 MB RAM
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 6.0
Sík kijelző
3D térkép
Napszakhoz kötött optimális útvonaltervezés
Autópálya lehajtók életszerű megjelenítése (Magyarországon is)
Legfrissebb térkép garancia
Utcanevek beolvasása magyarul hangosan
Üzemanyag költség kalkuláció
Sávinformáció
POI (points of interest) kezelés


Tartozékok

miniUSB kábel
Autós tartó
Autós töltő
Ceruza
Kezelési útmutató (magyar nyelvű)


iGO8 Magyarország térkép

A Nav N Go iGO 8 egy mindennapi használatra kifejlesztett GPS navigációs szoftver, mely páratlan vezetési élményt kínál. A program egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a bravúros képi megjelenítés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen kiemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást.

Magyarországon csaknem 30 nagyobb városban, például Miskolcon, Szegeden és Győrben érhetők el a 3D-s várostérképek, beleértve az épületobjektumokat is, Budapesten pedig ezek mellett 25 nevezetes építmény, így például a Parlament, vagy a Hősök tere pontos mása is megjelenik a navigációs képernyőn.

Az egyedi vizuális megoldáson kívül a Nav N Go iGO 8 számtalan olyan funkcióval is rendelkezik, melyek könnyebbé teszik a mindennapi közlekedést. A felhasználói felület könnyen kezelhető, a képernyőn pedig minden olyan adat jól látható, amire az adott pillanatban szükség lehet. A Sávinformációk a következő manőver előtt időben segítenek az orientálódásban, az élethűen megjelenített Útjelző táblák pedig főleg autópályán haladáskor segítenek megtalálni a megfelelő kijáratot.

A Nav N Go iGO 8 több millió POI-t (éttermet, szállodát, ATM automatát, benzinkutat) tartalmaz, melyeket nem csak az adott GPS pozíció vagy az úticél körül, hanem akár az útvonal mentén is kereshetünk, hogy ne kelljen letérni a megtervezett útról.

A Nav N Go iGO 8 térképeihez rendszeresen érhetők el frissítések a naviextras.com portálon, így az idő múlásával sem válik elavulttá a szoftver. A frissítések mellett akár újabb térképek vásárlására, vagy egyéb extra tartalmak beszerzésére is van lehetőség.

Gyártó
Navon
Típus
autós navigáció
Órajel
500 Mhz
Kijelző méret
4.3 "
Képernyő felbontás
480x234 pixel

Az olcsó.hu NAVON N490 navigáció árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NAVON N490 navigáció vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Sné.
anonim user
Kérdésem, hogy a NAVON N490-es GPS-hez nincs leírva a használata, eleve hogyan is kell használni, címet keresni, stb. Valamint az is érdekelne, hogy mennyi időnként szükséges frissíteni, és ezt hol tudom megtenni, mert ahány embertől kérdezem, mindenki mást mond. Azaz igazság, hogy nagyon ritkán, utazásokkor szoktam csak használni a készüléket, ezért kérdezem, hogy mi a teendőm a frissítéssel. Valamint kívánom megjegyezni, hogy a csomagoló dobozban nem volt érintő ceruza, és olyan kábel sem, amivel a konnektorból lehetne feltölteni.Ebben kérem a segítséget, a készüléket a MEDIAMARK-ban vásároltam, 2011. június 24-én Nyíregyházán. Az, hogy csak most írom az észrevételem, az azért van, mert a GPS készülék most írta ki először, hogy "kérem a készülék frissítését"! Ezért Tisztelettel kérem szíveskedjenek megírni, hogyan tudom szakemberrel frissítetni a készülékem, mert vannak "kóklerek, aki ötezer forintért" elvállalnák, de én szeretném hivatalos úton és az alőírásoknak megfeleően frissítetni készülékem, hogy továbbra is, amikor szükségem van rá, működő állapotban legyen. Maradok Tisztelettel, várom email címemre válaszukat. Sné.
pcland.hu

pcland.hu válasza:

Tisztelt Sné!

Elnézést ebben nem tudunk segíteni, kérem, hogy ott érdeklődjön, ahol megvásárolta a készüléket.

Tisztelettel:

Pcland Online Kft.

Extreme Digital

Extreme Digital válasza:

Tisztelt Ügyfelünk!

Ebben az esetben a naviextras.com-on tudja hivatalos úton frissíteni a készüléket, ahol teljes körű magyar nyelvű leírás szerepel és egyszerűen lehetséges a készülék frissítése.

misi
anonim user
Szükségem lesz 1 navigációs térképre, tabletet vegyek inkáb?

Köszönöm:Misi
bluechip.hu

bluechip.hu válasza:

Kedves Misi!

Sok tényezőtől függ, hogy milyen eszközt érdemes vásárolni navigációs célokra. A GPS modullal felszerelt tabletek jellemzően jóval drágábbak a hagyományos navigációs eszközöknél (ezek a PNA-k, vagy GPS-ek), ugyanakkor nagyobbak, választhatunk térképszoftvert, és jellegükből adódóan sokkal több szolgáltatást nyújtanak. Persze hasonló kategóriájú készülékeket érdemes összehasonlítani, ezek között kb. kétszeres az árkülönbség. A fenti készülékre az egyik kedvező árú alternatíva lehet ez: http://www.bluechip.hu/termek/overmax-ov-dualdrive-7--dvb-t---gps--terkep-nelkul

Üdvözlettel: Gedő Tamás, Bluechip

itnonstop.hu

itnonstop.hu válasza:

Kedves Misi!

A tabletet is megfelelően lehet használni gps-kènt. Ráadásul a tabletet több mindenre tudja használni a kèsőbbiekben. A kijelző mèretèről nem is beszèlve.

Üdv:

ITnonstop

www.mátrix.net

www.mátrix.net válasza:

Kedves Misi!
Szerintünk felesleges a tablet, a gps erre a célra lett feltalálva, de javasolnám inkább a Wayteq márkát!