Holux Funtrek 132 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Holux Funtrek 132 navigáció kerékpározás, túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek ideális segítőtársa. A hasznos térképek és iránymutatás mellett tájékoztatja haladási sebes Teljes leírás >

Termékleírás

A Holux Funtrek 132 navigáció kerékpározás, túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek ideális segítőtársa. A hasznos térképek és iránymutatás mellett tájékoztatja haladási sebességéről, valamint barométerrel s rendelkezik. 3" képátlójú érintőképernyővel és 4 GB beépített memóriával rendelkezik, utóbbi SDHC memóriakártyával 32 GB-ig bővíthető.

Gyártó
Holux
Típus
szabadidős navigáció
Kijelző méret
3 "

Az olcsó.hu Holux Funtrek 132 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Holux Funtrek 132 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.