Garmin nüvi 67 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Garmin nüvi 67 Lifetime Europe 20 Navigáció. A Garmin nüvi 67 Lifetime Europe 20 navigáció 6" képátlójú érintőképernyővel rendelkezik. 20 európai ország térképének ingyenes frissíté Teljes leírás >

Termékleírás

Garmin nüvi 67 Lifetime Europe 20 Navigáció. A Garmin nüvi 67 Lifetime Europe 20 navigáció 6" képátlójú érintőképernyővel rendelkezik. 20 európai ország térképének ingyenes frissítései érhetők el vele. Figyelmeztet a sebességkorlátozásokra és a sávváltásra, elősegítve a biztos és kényelmes vezetést. Városi közlekedésben is helytáll, potosan mutatva az úvonalat.

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
6 "

Az olcsó.hu Garmin nüvi 67 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin nüvi 67 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.