Garmin nüvi 2559 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Garmin 2559T Lifetime Europe45 egy kiváló minőségű és márkájú szélesvásznú navigációs rendszer. 5 "-os érintőképernyős kijelzőjével és egyszerű kezelhetőségével minden autóna Teljes leírás >

Termékleírás

A Garmin 2559T Lifetime Europe45 egy kiváló minőségű és márkájú szélesvásznú navigációs rendszer. 5 "-os érintőképernyős kijelzőjével és egyszerű kezelhetőségével minden autónak fontos kiegészítője. Segítségével nyugodtan és biztonságosan vezethet, a készülék 45 európai ország részletes térképét tartalmazza, az újabb frissítések ingyenesen letölthetők.

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
5 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel
Extra funkciók
Bluetooth kihangosítás TMC vétel

Az olcsó.hu Garmin nüvi 2559 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin nüvi 2559 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.