Garmin eTrex 10 navigációs készülék


44.900 Ft

A Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes üzemidőt, ami az eTrex sorozatot Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

A Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes üzemidőt, ami az eTrex sorozatot ennyire megbízhatóvá tette. Főbb jellemzői a fejlesztett felhasználói felület, világméretű alaptérkép, papír nélküli geocaching támogatás és egyszerű felszerelhetőség. A minőséget könnyen felismeri a név alapján. Bár az eTrex 10 egy teljesen új eszköz - egy eszköz, melyet kizárólag a Garmin nyújthat.

Lássa az irányt''br

Az eTrex 10 egy fejlett, 5,6 cm képátlójú monokróm kijelzőt tartalmaz, mely bármilyen fényviszony mellett jól látható. Vízhatlan és megbízható, az eTrex 10-et az elemeknek ellenállóra tervezték. Könnyen használható menürendszerének köszönhetően több időt tölthet a kirándulással és kevesebbet információk keresésével. Az eTrex 10 a legendás megbízhatóságot nyújtja. Por, pára, kosz, nedvesség vagy víz nem árthat ennek a navigátornak.

Szórakozás

Az eTrex 10 támogatja a geocaching GPX állományokat, így a ládák egyenesen a készülékre tölthetők. Látogasson el az OpenCaching.com oldalra és kezdje el a geocaching kalandokat. A papír nélküli nemcsak a környezetet kíméli, de hatékonyabb is lesz. Az eTrex 10 tárolja és mutatja a fontosabb információkat, például a hely, terep, nehézség és tippek ládánkénti adatait, így nem kell többet kézzel bevinni ezeket a hasznos adatokat. Egyszerűen töltse fel a GPX állományokat a készülékre és már indulhat is.

Biztos pozíció

Nagy érzékenységű, EGNOS felkészített, HotFix® képes GPS vevőjének köszönhetően az eTrex 10 gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt. Ennek haszna tisztán látható. Legyen akár magas épületek vagy sűrű növényzet alatt, biztosan számíthat az eTrex 10-re akkor, amikor az a legfontosabb.

Globális rendszer

Az új eTrex sorozat az első kereskedelmi GPS, mely egyszerre képes követni a GPS és a GLONASS műholdakat. A GLONASS rendszer 2012-től áll szolgálatba, melyet a Oroszország üzemeltet. GLONASS műholdak használatával a helyzetmeghatározás átlagosan 20 százalékkal gyorsabb. Ha egyszerre használja a készülék a két rendszert, 24-el több műholddal dolgozhat.

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Képernyő felbontás
128x160 pixel

Az olcsó.hu Garmin eTrex 10 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin eTrex 10 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Nyilas Tibor
anonim user
Érdeklődnék,hogy a méterszámlálója mennyire pontos?
Árumánia.hu

Árumánia.hu válasza:

Tisztelt Nyilas Tibor!

Köszönjük érdeklődését! Sajnos erre irányuló információ nem áll rendelkezésünkre.

Üdvüzlettel,
Árumánia


inshop.hu válasza:

Kedves Tibor! A termék leírásánál ezt látjuk: Gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt. Magas épületek vagy sűrű növényzet alatt, biztosan számíthat a termékre. Sajnos ennél több információval mi sem rendelkezünk. Üdvözlettel: Gyimesi Erika / Loud

multiNavigator.hu

multiNavigator.hu válasza:

Sziasztok,

A méter számlálója megfelelően pontos, de ha off-road versenyekhez
gondolkodik az illető, hogy oda

Használható, de nem a legszerencsésebb, mert nem erre találták ki és macerás
( sok gombot kell nyomni) a nullázás állandóan.

Szóval használható, de nem egy klasszikus méterszámláló.

Üdv

Guttmann Zoltán

multiNavigator.hu portál és webáruház


gps.hu válasza:

Tisztelt Nyilas Úr!

A garmin terep készülékei maximum 2 méteres pontossággal képesek meghatározni a pozíciót.