Garmin dezl 760 LMT navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Jellemzők: A dēzl 760LMT a kifejezetten kamionosok számára készített 7" képátlójú navigátor. Nem csak végigvezeti az útvonalán a kamionjához beállított kritériumok alapján, de segít Teljes leírás >

Termékleírás

Jellemzők:

A dēzl 760LMT a kifejezetten kamionosok számára készített 7" képátlójú navigátor. Nem csak végigvezeti az útvonalán a kamionjához beállított kritériumok alapján, de segíti az Aktív sávinformációnak köszönhetően a megfelelő sávba helyezkedni. Mutatja a különböző veszélyeket, például szeles részek, éles kanyarok vagy a kijárati szolgáltatásokat és a kamionos Érdekes Helyek (POI) pontokat.

Fejlett kamionos funkciók

Részletes, fordulóról-fordulóra irányító funkciójával a dēzl 760LMT speciális útvonalterveken vezeti végig, melyek kifejezetten kamionos korlátozásokat figyelembe véve készülnek (személyre szabható a magasság, súly, hossz, szélesség és a rakomány típusa is). Egyszerűen adja meg járműve méreteit és a rakomány típusát, a dēzl 760LMT ennek megfelelően tervezi meg az útvonalat¹. A fedélzeti útvonaltervezővel több megállós útvonalakat készíthet, valamint menthet el későbbi felhasználásra.

Lásson többet az Aktív sávinformációval és a PhotoReal Kereszteződés előnézettel

A hatalmas 7" képátlójú, nagy felbontású kijelzőjével a dēzl 760LMT rengeteg információt nyújt Önnek nagyszerű részletességgel. Egyszerűen láthatja a kamionos értesítéseket és figyelmeztetéseket útja során. Mindezen felül a dēzl 760LMT tartalmazza a Garmin Active Lane Guidance (ALG) funkciót. ALG egy folyamatosan frissülő navigációval mutatja a közeledő csomópontban mely sávba kell sorolnia. Tartalmazza továbbá a photoReal kereszteződés előnézetet, mely fényképszerűen ábrázolja a közelgő kereszteződést, hogy Ön biztosan tudja, merre kell továbbhaladnia. Ezek kifejezetten akkor hasznosak, ha bonyolult csomópontokban vagy ismeretlen városi helyeken kell navigálnia.

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések

A dēzl 760LMT Lifetime térképfrissítéssel érkezik. Ez azt jelenti, hogy Ön azonnal letöltheti a legfrissebb térképet, amint az elérhetővé válik (nincs havi díj vagy egyéb költség), készüléke élettartamáig, biztosítva, hogy mindig a legpontosabb információk birtokában legyen.
Készülék élettartamra szóló forgalmi információk

Az erőteljes szivargyújtó és forgalmi információs vevőnek köszönhetően (mely alaptartozék), készüléke élettartamáig díjmentes forgalmi információkat és riasztásokat kaphat készülékén. Elkerülheti a forgalmi eseményeket és haladhat tovább, mivel a dēzl 760LMT riasztja és kerülőutat ajánl. Nincs szükség további vásárlásra, teljesen ingyenes.

Vezessen biztonságosan

A dēzl 760LMT jelzi Önnek a következő forgalmi állapotokat és útviszonyokat, például az éles kanyarokat, hidak magasságát, súlykorlátokat és erősen szeles részeket. A képernyőn megjelenő emelkedő és lejtő információk segítenek a vezetőnek megfelelő sebességbe kapcsolni. Amennyiben a kamionos sebességhatár eltér az adott úton az autóstól, ez külön kerül megjelenítésre. A beépített óra automatikusan vált az időzónák között, valamint jelzi a napkelte és napnyugta időpontját. Határátlépésnél értesítést kap, de akár tolatókamerát is csatlakoztathat a készülékhez.

Kamionos szolgáltatások és Érdekes Pontok

A dēzl 760LMT kamion-specifikus Érdekes Pont adatbázist tartalmaz, mely többek között jelzi az autópálya kijáróknál biztosított szolgáltatásokat, mint kamionos parkoló, étel, szállás vagy pihenőhelyek.

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link az egyik legjobb dologgá változtatja a dēzl 760LMT készülékét. Ez a Google Playből letölthető alkalmazás összekapcsolja Androidos telefonját a dēzl 760LMT készülékkel, így azok információkat oszthatnak meg egymás között. Segítségével olyan területen, ahol a szolgáltatás elérhető, például üzemanyagár vagy időjárási információkat szerezhet be.

Vezeték nélküli telefon kihangosítás

Bluetooth Navteq

A könnyű vezeték nélküli kihangosításhoz a dēzl 760LMT Bluetooth® rendszert tartalmaz, így a beépített hangszóró és mikrofon segítségével az arra alkalmas telefonjával összekapcsolva kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat. Csak párosítsa telefonját és máris beszélhet úgy, hogy közben figyelmét az útra összpontosítja.

A doboz tartalma:

dēzl 760
Előre betöltött City Navigator® NT Europe
Készülék élettartamra szóló Lifetime térképek és forgalmi riasztások
FM forgalmi információs vevő (12/24 V szivargyújtóba épített)
Univerzális tartókengyel
micro-USB kábel
Magyar nyelvű használati útmutató
Előre feltöltött kamionos Érdekes Pont adatbázis

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
7 "
Képernyő felbontás
800x480 pixel
Extra funkciók
Bluetooth kihangosítás FM transzmitter TMC vétel

Az olcsó.hu Garmin dezl 760 LMT navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin dezl 760 LMT navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.