Garmin Zumo 340LM navigációs eszköz


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Navigáció érintőképernyős 4,3 hüvelykes, felbontása 480 x 272 pixel. Ez egy újratölthető lítium-ion akkumulátor a maximális idő akár 7 órán keresztül. Ellátott microSD memóriakárty Teljes leírás >

Termékleírás

Navigáció érintőképernyős 4,3 hüvelykes, felbontása 480 x 272 pixel. Ez egy újratölthető lítium-ion akkumulátor a maximális idő akár 7 órán keresztül. Ellátott microSD memóriakártya-olvasó, IPX7 vízálló, USB csatlakozó illetve egy belső SSD meghajtó. Előre feltöltött City Navigator NT a közép-európai országokban.

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
4.3 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel

Az olcsó.hu Garmin Zumo 340LM navigációs eszköz árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Zumo 340LM navigációs eszköz vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.