Garmin Nüvi 2597 navigáció


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A nüvi 2597LMT fényes, 12,7 cm képátlójú, kettős tájolású képernyővel rendelkezik, így fektetve és állítva is használható. Részletes térképek és ingyenesen letölthető frissíté Teljes leírás >

Termékleírás

A nüvi 2597LMT fényes, 12,7 cm képátlójú, kettős tájolású képernyővel rendelkezik, így fektetve és állítva is használható.

Részletes térképek és ingyenesen letölthető frissítések

A nüvi 2597LMT előre betöltött Európa térképpel és készülék élettartamra szóló ingyenesen letölthető térképfrissítéssel érkezik. Az új térképi adatok évente akár 4 alkalommal is letölthetők, így biztos lehet benne, hogy mindig az elérhető legpontosabb térképeket, POI (érdekes pontok) adatbázist és navigációs adatokat használja.

Ilyen rengeteg adattal a nüvi 2597LMT könnyedén vezeti el a címekre vagy az érdekes pontok millióihoz, például éttermekhez, boltokhoz vagy egyéb létesítményekhez. Mivel a pontok minden szükséges adatot tartalmaznak, nem szükséges címeket begépelni, csak válassza ki a kívánt pontot vagy pontokat és már indulhat is. Mindezen felül a nüvi 2597LMT képes egyedi POI adatbázis fogadására, így saját pontokat is betölthet.

Garmin Traffic

A nüvi 2597LMT rendelkezik a Garmin Traffic szolgáltatással, mely segít hamarabb eljutni úti céljáig. A Garmin Traffic használatakor a térkép mindig a képernyőn marad, a forgalmi értesítések a térkép képernyő oldalán jelennek meg. Részletes információt kaphat az eseményekről, például, hogy hány perc késés várható, vagy milyen hosszú szakaszt érint, így könnyedén tervezhet kerülőutat. A rendszer még azt is figyeli, hogy Ön biztosan a leggyorsabb útvonalon halad-e.

A készülék élettartamra szóló forgalmi információ előfizetés segítségével a nüvi 2597LMT mindig ismerni fogja az aktuális forgalmi helyzetet.

Bluetooth® kompatibilis

Párosítsa Bluetooth képes telefonjával a nüvi 2597LMT-t így vezeték nélkül intézhet telefonhívásokat a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül. Legyen a telefonja akár a zsebében vagy a kesztyűtartóban, könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat úgy, hogy figyelmét továbbra is az útra összpontosítja.

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link egy ingyenes mobilos alkalmazás, mely összekapcsolja a nüvi 2597LMT-t Android™ operációs rendszerű okostelefonjával. Ha párosítva van, a nüvi 2597LMT képes a telefon adatkapcsolatát használva információkat megosztani, például hogy hol parkolt, úti célját vagy POI pontokat.

A Smartphone Link ezen felül hozzáférést biztosít a Garmin Live Services⁴ szolgáltatásokhoz, melyek hasznos, valós idejű információt biztosít időjárás, forgalmi vagy egyéb adatokról (nem minden szolgáltatás érhető el minden területen).

Átfogó navigációs irányítás képpel és hanggal

Aktív sávinformációs szolgáltatás, mely bonyolultabb kereszteződések és forgalmi csomópontokon is magabiztosan vezeti át. Ahogy közeledik, egy animáció segítségével mutatja a rendszer, merre is kell tartania. A Madártávlati képek részletes, könnyen áttekinthető ábrát mutatnak felülnézetből. Jól megkülönböztethető, színes nyilak mutatják a követendő sávot. Egyes kereszteződésekben a nüvi 2597LMT fotorealisztikus képet mutat a valós táblákkal és környezettel, így könnyítve meg a biztos tájékozódást útja során.

Még több információ egy szempillantás alatt

A nüvi 2597LMT végig mutatja a térképet az útja során, mellette a fontos információkat. A részletekért egyszerűen csak érintse meg az ikonokat. Ahogy halad, folyamatosan láthatja a közeli szolgáltatásokat, mint éttermeket, benzinkutakat, kórházakat, boltokat.

A nüvi 2597LMT megjeleníti a sebességi határokat, jelenlegi sebességet és a várható érkezési időt. Egy pillantással leolvashatja a jelenlegi utca nevét.

Készülék kezelés egy helyen

Használja a Garmin Express szoftvert, hogy készüléke naprakész legyen. A Garmin Express segítségével könnyedén frissítheti a térképeit, szoftverét, vihet át kedvenceket készülékről-készülékre és telepíthet ingyenes jármű ikonokat és hangokat.

A doboz tartalma:

nüvi 2597LMT
Előre töltött City Navigator® NT Európa térkép
Szivargyújtó kábellel egybeépített forgalmi információs vevő
Tapadókorongos autós tartó
USB kábel
Gyors használati útmutató

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
5 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel
Extra funkciók
Bluetooth kihangosítás TMC vétel

Az olcsó.hu Garmin Nüvi 2597 navigáció árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Nüvi 2597 navigáció vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.