Garmin Monterra navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A sokoldalú 4” kettős állású, napfénynél is olvasható, ellenálló ásványi üveg kijelző, több ujjal is használható menürendszer Android operációs rendszer, így letö Teljes leírás >

TermékleírásA sokoldalú

4” kettős állású, napfénynél is olvasható, ellenálló ásványi üveg kijelző, több ujjal is használható menürendszer

Android operációs rendszer, így letöltheti a kedvenc alkalmazásait a Google Play™ áruházból
8 megapixeles autofókuszos kamera és 1080p HD videofelvétel automatikus geocímkézéssel, LED vaku zseblámpa funkcióval
Nagy érzékenységű GPS vevő, ami egyszerre képes venni a GPS és a GLONASS műholdas rendszerek jelét is
A 3D MapMerge segít egybemosni több térképet 3D nézetben, így egyedi látványt nyújt

Android OS
Könnyedén elérhet olyan szabadtéri Android alkalmazásokat, mint a PeakFinder, csillagtérképek, röppálya-számítók vagy egyéb Google Play áruházból letölthető szoftverek. Akár professzionális programokat is használhat, mint az ArcGIS®, vagy irodai alkalmazások. A gumírozott, ellenálló Monterrának van elég ereje, hogy mindenhol használhassa.

3D MapMerge
A Monterra rendkívüli, saját térképeket használó 3D-s alkalmazással rendelkezik, mely 2 eltérő rendszerű térképet tud ötvözni (például magassági adatokkal rendelkező topotérképet és raszteres BirdsEye műholdas felvételeket), melyeket egy egyedi, 3 dimenziós montázsban, így rendkívül látványosan jeleníti meg a hegyeket, völgyeket, tavakat és erdőket. Nagyítson, mozgassa vagy forgassa a térképet 3D-ben a multi-touch kijelzőn.

Kettős áramforrás
A Monterra rendkívül újszerű, kettős tápellátással rendelkezik. Választhat, hogy a mellékelt újratölthető lítium-ion akkumulátort használja, vagy 3 darab hagyományos AA alkáli elemet. A készülék külső áramforrásra csatlakoztatva a lítium-ion akkumulátorokat fel is tölti.

Minőségi fényképek
A Monterra beépített 8 megapixeles, autofókuszos digitális fényképezőgéppel rendelkezik, melyekkel élénk, geocímkézett képeket készíthet, valamint 1080p felbontású HD videókat. Alacsony fényviszonyok között a zseblámpaként is használható villanó LED segít. A képeket könnyedén lementheti számítógépére, melyeket aztán megoszthat akár a Garmin Adventures oldalon keresztül. A Monterra elegendő memóriával rendelkezik, melyet tovább bővíthet akár 64 GiB-os microSDXC kártyával is.

Könnyen látható kijelző
A Monterra reflektív kijelző technológiát használ, mely a külső fényt használja fel (például napfény), így erős napsütésben is jól látható és energiatakarékos. Ha nem elegendő a fény, a készülék LED-es háttérvilágítása segít a jobb láthatóságban.

Ismerje az irányt
A Monterra beépített, 3 tengelyű iránytűvel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel rendelkezik, mely akkor is mutatja az irányt, ha nem vízszintesen tartja a készüléket. Ha kalibrálva van, a barometrikus magasságmérő pontosan jelzi a magasságot és követi a környezeti légnyomás változását, ez segíthet megbecsülni a várható időjárást. A beépített UV érzékelő jelzi a sugárzási szintet, így elkerülheti a túlzott napfény okozta leégést, főleg nagy magasságban (mivel minden 1000 lábanként 5%-al nő a sugárzás erőssége) vagy fényes területeken (például hó vagy víz). A nagy érzékenységű WAAS/EGNOS és GLONASS képes GPS vevőnek köszönhetően a Monterra gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetét még árnyékoltabb helyeken is, például erős lombozat alatt vagy árkokban.

Vezeték nélküli megosztás
A Wi-Fi, ANT+™, Bluetooth® és NFC rádiókkal szerelt Monterra akár ötvenszer gyorsabban tudja megosztani adatait, térképet, útpontjait, nyomvonalait és a geoládákat, mint más, vezeték nélküli készülékek.

További térképek
Könnyedén tölthet további Garmin rendszerű térképeket a Monterrára. Vásároljon BirdsEye műholdas felvételeket és induljon útnak. A MapSource rendszerű közúti vagy topográfiai adatokkal még többcélúan használhatja a készüléket.

Geoládák milliói
Nincs több válogatás, választás és tervezgetés. Egyszerűen töltse be az összes geoládát. A Monterra ládák millióit tudja tárolni. Csak töltse le az összeset az Opencaching.com oldalról vagy a GSAK lapról, vagy használja kedvenc Android alkalmazását. Minden papír nélküli geocaching funkció elérhető minden ládához. Olvassa el a leírást, a tippeket, naplókat, nézze meg a csatolt fényképeket. Szűrheti a ládákat méret, terep, nehézség vagy típus szerint. Akár chirp™ ládákat is meglátogathat.

Rádió
Ne maradjon le a fontos információkról (vagy szórakoztató műsorokról) a Monterra beépített FM rádiójával. A fejhallgató segítségével egyedül, a beépített hangszórón keresztül pedig másokkal is hallgathat zenét vagy híradást.

Tervezze meg a következő túráját
A BaseCamp segítségével felkészülhet a következő túrára, mivel segít térképeit, útpontjait, útvonalait és nyomvonalait rendszerezni. Ez az ingyenes utazás tervező szoftver akár Garmin Kalandok létrehozására is használható, melyeket később megoszthat barátaival, ismerőseivel. A topográfiai adatokat megjelenítheti 2 vagy 3 dimenzióban, láttatva a magassági vonalakat és profilokat. Ha BirdsEye előfizetéssel rendelkezik, a BaseCamp segítségével könnyedén feltölthet műholdas felvételeket.

Használja bárhol
Számos tartójának köszönhetően a Monterra könnyedén rögzíthető terepjáróban, quadon, hajón, autóban vagy akár kézben. Az autós tartó használatakor a készülék hangos segítséggel vezeti el fordulóról-fordulóra egészen a céljáig.A doboz tartalma
Monterra™
Lítium-ion akkumulátor
USB kábel
Hálózati töltő
Csillogás elleni kijelző védőfólia
Használati útmutató


Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Képernyő felbontás
480x272 pixel

Az olcsó.hu Garmin Monterra navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Monterra navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.