Garmin Montana 600 szabadidős túranavigáció


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Garmin Montana 600 szabadidős túranavigáció A Montana 600 egy készülék, mely három területen is megállja a helyét. Legyen szó túrázásról, autózásról vagy hajózásról. A hatalmas, 1 Teljes leírás >

Termékleírás

Garmin Montana 600 szabadidős túranavigáció

A Montana 600 egy készülék, mely három területen is megállja a helyét. Legyen szó túrázásról, autózásról vagy hajózásról. A hatalmas, 10,2 centiméter képátlójú, napfénynél is olvasható, kettős elrendezésű kijelzővel és a HotFix®-képes, nagy pontosságú antennával mindig pontosan láthatja, hol is van. Ellenálló és vízálló borítású, a Montana 600 ellenáll az elemeknek.A Montana több, kültéren is fontos tulajdonsággal rendelkezik, például 3 tengelyű iránytűvel, mely segítségével mindig tudhatja, merre is áll, még akkor is, ha a készüléket nem tartja szintben. Barometrikus magasságmérőjével pontosan határozhatja meg magasságát, vagy követheti nyomon a környezeti nyomás változását.

Jellemzők

Méretek:7.48 x 14.42 x 3.64 cm
272 x 480 képpont felbontás
Transzflektív, 65 ezer színű, TFT, kettős irányultságú kijelző
Súly:289,0g
Lítium-ion vagy 3db. AA elem akkumulátor
3 GB memória
10000 trackpont rögzítés (200 menthető), területmérés
MicroSD bővítés
Vízhatlan
Nagy érzékenységű vevő

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Órajel
500 Mhz
Kijelző méret
4 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel

Az olcsó.hu Garmin Montana 600 szabadidős túranavigáció árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Montana 600 szabadidős túranavigáció vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.