Garmin Foretrex 301 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a Garmin Foretrex 301 karóra egy valódi GPS recepor, mely szabad téri aktivitásokhoz, terep járáshoz, futáshoz ideális. Erős és vízhatlan, ez a Foretrex 301 tárolja az útvonalait, célp Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a Garmin Foretrex 301 karóra egy valódi GPS recepor, mely szabad téri aktivitásokhoz, terep járáshoz, futáshoz ideális. Erős és vízhatlan, ez a Foretrex 301 tárolja az útvonalait, célpontjait egészen 500 állomásig. USB csatlakozásával pedig mind ezt még számítógépére is átviheti.

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Képernyő felbontás
100x64 pixel

Az olcsó.hu Garmin Foretrex 301 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Foretrex 301 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.