Garmin Dezl 560 navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kimondottan a kamionok és lakókocsik számára készült Garmin Dezl 560LT GPS széles, 5 colos érintőképernyővel és leegyszerűsített interfésszel rendelkezik. A 44 európai ország térkép Teljes leírás >

Termékleírás

A kimondottan a kamionok és lakókocsik számára készült Garmin Dezl 560LT GPS széles, 5 colos érintőképernyővel és leegyszerűsített interfésszel rendelkezik. A 44 európai ország térképét (ebből 27 kimondottan kamionoknak) tartalmazó Dezl 560LT a jármű méretének és a forgalmi viszonyoknak megfelelő egyéni utakat kínál. A GPS TMC vevőjének köszönhetően ráadásul a közlekedési dugókat, a torlódásokat és az útmunkákat is elkerülheti. A PhotoReal technológiás és sávváltó asszisztenssel is ellátott Dezl 560LT a sofőrt mindig a jó útra és a megfelelő sávra irányítja. A közlekedési táblák szintén élethűen jelennek meg a képernyőn, hogy a vezetést elősegítsék. Ez a Garmin GPS Bluetooth kompatibilis, tehát a telefonját is biztonságban használhatja. A számos programmal, a veszélyes zónák esetén navigációs riasztóval dolgozó, ipari zónakeresővel, valamint fix és mobil radarjelzővel felszerelt GPS kényelmessé teszi a vezetést és az utazást.

Gyártó
Garmin
Típus
autós navigáció
Kijelző méret
5 "
Képernyő felbontás
480x272 pixel
Extra funkciók
Bluetooth kihangosítás FM transzmitter

Az olcsó.hu Garmin Dezl 560 navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Garmin Dezl 560 navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.