GARMIN Edge 500 Team túra navigációs


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Edzéseihez kifejezetten ideális ez a Garmin Edge 500 túra GPS, ami méri a szívritmusát is. Ezt a Edge 500 egy "Virtual Partner" móddal is felszerelték, ahol az edzése alatt egy virtuális ell Teljes leírás >

Termékleírás

Edzéseihez kifejezetten ideális ez a Garmin Edge 500 túra GPS, ami méri a szívritmusát is.

Ezt a Edge 500 egy "Virtual Partner" móddal is felszerelték, ahol az edzése alatt egy virtuális ellenfélellel küzdhet, ill. a "Auto Pause"müdjával pedig megállíthatja és újraindíthatja a kronométert, ill. egy "idő és távolság jelző"-evl is rendelkezik, hogy célját kitűzhesse és elérhesse.

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Képernyő felbontás
128x160 pixel

Az olcsó.hu GARMIN Edge 500 Team túra navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GARMIN Edge 500 Team túra navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.