GARMIN Dakota 10 túra navigációs készülék


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Garmin Dakota 10 túra GPS vízálló és mintegy 20 óra üzemidőt kínál. A sportolók és gyalogtúrázók számára tökéletes GPS-n egy 2,6 colos LCD érintőképernyő található, amely ak Teljes leírás >

Termékleírás

A Garmin Dakota 10 túra GPS vízálló és mintegy 20 óra üzemidőt kínál.

A sportolók és gyalogtúrázók számára tökéletes GPS-n egy 2,6 colos LCD érintőképernyő található, amely akár erős napfény esetén is tökéletesen látható. A könnyű és nagy teljesítményű GPS mintegy 50 útvonal és 1000 útipont memorizálására képes, így gyalogtúrái alatt nagy segítséget nyújt majd.

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Kijelző méret
2.6 "
Képernyő felbontás
160x240 pixel

Az olcsó.hu GARMIN Dakota 10 túra navigációs készülék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GARMIN Dakota 10 túra navigációs készülék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.