GARMIN Approach G6 navigációs eszköz


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tökéletes méretű A G6 kecses, vékony kialakítással rendelkezik. Kesztyűben is könnyedén használható, színes érintőkijelzővel és két funkció gyors elérését segítő gombbal rendelke Teljes leírás >

Termékleírás

Tökéletes méretű
A G6 kecses, vékony kialakítással rendelkezik. Kesztyűben is könnyedén használható, színes érintőkijelzővel és két funkció gyors elérését segítő gombbal rendelkezik (az egyik a greent mutatja, a másik ütési becslést és digitális ponttáblát biztosít). Ezen felül vízhatlan annyira, hogy játék közben ne kelljen aggódni miatta.

Még több pálya
A G6 több, mint 30 000 előre betöltött pályával rendelkezik, mely továbbiakkal bővíthető teljesen díjmentesen.

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a pályaadatbázist és a térképi adatokat is.
A pályalistát ide kattintva tekintheti meg.

Energia a játékhoz
A belső, újratölthető akkumulátor akár 15 órán át is képes energiával ellátni a készüléket, így egy töltéssel akár az egész hétvégére elég lesz.

Még több ponttábla opció
Az Approach G6 digitális ponttáblaként is használható 4 személyre pontozási lehetőséggel az alábbiak szerint: Stroke Play, Stableford, Skins és Match Play beállítható handicap opcióval.

Lássa a célját
Színes elrendezéssel és 100, 150, 200 és 250 yardos ívekkel láthatja, hogy pontosan hova, milyen messzire is kell ütnie. Az érintéssel kiválasztható célzás a napfénynél is olvasható kijelzőn pontosan megmutatja, milyen messze van a kívánt cél (fairway, veszély, landing area, vagy a green területei).

Lássa a statisztikát
A fejlett statisztikák opció segít látni, hogy milyen fairway találatai voltak, szabályos greenek vagy a körönkénti puttok számát. Már a kör alatt megnézheti a statisztikát vagy letöltheti és kinyomtathatja azokat később.

Irány a Green
Csak érintse meg a térképen a zászlót és máris láthatja a green területét - ezt követően csak húzza a zászlót az Önnek megfelelő helyre, hogy még pontosabban állapíthassa meg a távolságot.A doboz tartalma

Approach G6
USB kábel
Hálózati töltő
Karabineres övcsipesz
Használati útmutató

Gyártó
Garmin
Típus
szabadidős navigáció
Kijelző méret
2.6 "

Az olcsó.hu GARMIN Approach G6 navigációs eszköz árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GARMIN Approach G6 navigációs eszköz vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.