oneConcept Messager Bluetooth fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A oneConcept Messager fejhallgatóval megtapasztalhatja a legnagyobb viselési kényelmet és a legjobb hangminőséget. A beépített Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli hang Teljes leírás >

Termékleírás

A oneConcept Messager fejhallgatóval megtapasztalhatja a legnagyobb viselési kényelmet és a legjobb hangminőséget.

A beépített Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli hangátvitelt a Bluetooth eszközökről, mint pl. okostelefonokról, táblagépekről vagy laptopról. A megfelelő okostelefonok és mobiltelefonok szintén profitálhatnak a beépített mikrofonból és nyomógombból, amelyek segítségével fogadhatja a hívásokat. A készülék egyik legnagyobb pozitívuma a vibrációs technológia. Ezáltal a beérkező hívásokra érezhető vibrálással és állapotjelző kék LED-del is figyelmeztet.

A készülék takarékos és extrém könnyű, súlya csupán 30 g, tehát akár el is feledheti, hogy fejhallgatót visel. Ha a fülhallgató/füldugó nincs használatban, könnyen behelyezheti a készüléken kialakított mágneses tartóba. A dobhártyához való közelség nagy előny jelent, hisz a hanghullám célirányosan a fülbe jut. Ezen kívül a készülék kivitelezése nagyobb fokú hangszigetelést biztosít.

A modern életmód elvárásai egyre nagyobb rugalmasságot követelnek. Ezért a Bluetooth fejhallgató beépített lítium-ion elemmel rendelkezik, amely tejlesítménye lehetővé teszi az akár 8 órás használatot is. Ideális sportoláshoz, például fitness gyakorlatok végzésekor, de hosszantartó telefonbeszélgetések alkalmával is.

A oneConcept Messager feltöltése egyszerűen megoldható az USB porton keresztül számítógép vagy notebook segítségével. Az elem kb. 1-2 óra alatt újra feltöltődik.


Fö jellemzök:

Ultra könnyű fejhallgató Bluetooth technológiával a vezeték nélküi zenelejátszáshoz
Ergonomikus dizájn flexibilis konstrukcióval és mágneses fülhallgató tartóval- alkalmas sportoláshoz is
Ideális bejövő telefonhívások fogadására a vibrációs technológiának, beépített mikrofonnak és a hívásfogadó nyomógombnak köszönhetően
Beépített lítium-ion elem 100 mAh teljesítménnyel - akár 8 óra használat

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x microUSB port
Bluetooth verzió: 3.0 + EDR
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Üzemelési időtartam: 6-8 óra
Töltés időtartama: kb. 1-2 óra
Frekvencia terjedelem: 20 Hz - 10 kHz
Érzékenység: 105 dB
Ellenállás: 32 Ohm
Hangerő szabályozó gombok
Eltávolítható füldugó
Állapotjelző LED
Szín: fehér, narancssárga

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x USB kábel
Használati utasítás

Gyártó
OneConcept
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezeték nélküli
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos

Az olcsó.hu oneConcept Messager Bluetooth fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy oneConcept Messager Bluetooth fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.