iDance Free 30 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iDance Free 30 fejhallgató energetikus dizánjával és színével hívja fel magára a figyelmet. A könnyű és ergonomikus kialakítású konstrukció gondoskodik a kényelemről hosszantartó vi Teljes leírás >

Termékleírás

Az iDance Free 30 fejhallgató energetikus dizánjával és színével hívja fel magára a figyelmet. A könnyű és ergonomikus kialakítású konstrukció gondoskodik a kényelemről hosszantartó viselés esetén is. A szabályozható méretű iDance Free 30 fejhallgató a lehető legjobban alkalmazkodik a személyes igényekhez. Következő előnye az egyoldalú kábelvezetés, amely optimális mozgási szabadságot nyújt.

Az iDance Free 30 sztereó fülhallgató belső értékei szintén meggyőzőek. A tiszta hangzásról a 30 mm nagyságú driver SuperBass hangok és nagyfokú érzékenység - 108dB - gondoskodik. A jó zaj árnyékolásnak köszönhetően a fejhallgató rögtön meggyőzi vásárlóját. Az egyszerű hívásfogadáshoz a fejhallgató beépített mikrofonja csak hab a tortán, amely iPad-, iPod- és iPhone kompatibilis.

Az iDance Free 30 csomaghoz kettő kupon is tartozik, amelyekkel zenei szoftvereket tölthet le az internetről: a nagy teljesítményű Magix Mufin Player lejátsza és feldolgozza az összes zenei fájlt, a PCDJ Dex 2 L.E. pedig egy magas minőségű mixer szoftver a kezdő DJ-k számára.

Az iDance Free 30 mindenekelőtt magáncélú használatra ajánlott, de kezdő DJ-k számára is alkalmas.

Gyártó
iDance
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos

Az olcsó.hu iDance Free 30 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iDance Free 30 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.