iDance Free 20 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iDance Free 20 fejhallgató dizájnjával és feltűnő szín kombinációjával nyer meg mindenkit. Könnyű és ergonomikus konstrukciója az optimális kényelemről gondoskodik, hosszabb hordás Teljes leírás >

Termékleírás

Az iDance Free 20 fejhallgató dizájnjával és feltűnő szín kombinációjával nyer meg mindenkit. Könnyű és ergonomikus konstrukciója az optimális kényelemről gondoskodik, hosszabb hordás esetém is. Az állítható fejpántnak köszönhetően az iDance Free 20 fejhallgató nagysága saját igények szerint állítható. A kényelmes és szabad mozgásról az egy oldalt vezetett kábel gondoskodik.

Az iDance Free 20 sztereó fejhallgató belső értékei ugyanolyan megnyerők. A tiszta hangról a 30 mm driver gondoskodik kiváló basszusokkal és 108 dB érzékenységgel. A megfelelő zajszigetelés az iDance Free 20 fejhallgatóból megnyerő készüléket csinál. A hab a cseresznyén egy beépített mikrofon, amelynek köszönhetően telefonálni is lehet és kompatibilis iPhone, iPod vagy iPad készülékekkel.

Az iDance Free 20 csomagolás részét képezi két kupón zene szoftverek letültéséhez: A teljesítményképes Magix Mufin Player bármilyen zene fájlokat lejátszik és szerkeszt, a PCDJ Dex 2 L.E. meg egy kiváló kezdő DJ keverő szoftver.

Az iDance Free 20 fejhallgató mindenekelőtt otthoni használatra alkalmas, valamint DJ-ek számára is van mit kínálnia.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PCDJ Dex 3 LE szoftver letültéséhez szükséges a gyártó weboldalán regisztrálni.
Fö jellemzök:

Kiváló fejhallgató 30 mm superbaa driverrel
Torzítás nélküli lejátszás nagyobb hangerő esetén is
Egy oldalt vezetett kbel az optimális mozgás szabadság érdekében
Effektív árnyákolás a külső zaj szigeteléséhez
Inline mikrofon (iPad, iPod, és iPhone kompatibilis)
Robusztus kidolgozás

Müszaki paraméterek:

Portok: 3,5 mm jack, aranyozott
Mágnes: neodym
30 mm superbass driver
Frekvencia tartomány: 15 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 108 dB ± 3 dB

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x kupón a Magix Mufin Player (Windows) szoftver letültéséhez
1 x kupón a PCDJ Dex 2 L.E. (Windows / Mac) szoftver letültéséhez

Termék méretei:

Kábel hossz: kb. 1,5 m

Gyártó
iDance
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu iDance Free 20 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iDance Free 20 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.