iDance Crazy 501 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iDance Crazy 501 sztereó fülhallgató dinamikus hangképet és maximális kényelmet biztosít. A Crazy 501 az iDance muhelyébol egy kiválóan átgondolt dizájnnal és eroteljes színkombiná Teljes leírás >

Termékleírás

Az iDance Crazy 501 sztereó fülhallgató dinamikus hangképet és maximális kényelmet biztosít.A Crazy 501 az iDance muhelyébol egy kiválóan átgondolt dizájnnal és eroteljes színkombinációval bíró fülhallgató. Hosszabb idon át tartó viselése során a kényelmet könnyu szerkezete biztosítja, mely a beállítható hídnak és a kellemes párnázásnak köszönhetoen gond nélkül alkalmazkodik minden használóhoz.
Belso kvalitásai szintén meggyozoek. A fülhallgató 44 milliméteres hangszórókkal felszerelt, melyek érzékenysége 108 dB, és amelyek az open ear cup fülkagylókban helyezkednek el. A jó zajtompításnak köszönhetoen ez a fülhallgató kategóriája csúcstermékei közé tartozik.
A Crazy 501 ezen felül integrált mikrofonnal rendelkezik, mely segítségével iPod-dal, iPhone-nal vagy okostelefonnal való csatlakoztatása során telefonhívásokat is lebonyolíthat.

A csomag része két utalvány is, melyek a PCDJ Dex 2 L.E. (DJ mixelésre) és a Magix Mufin Player zenei szoftverek letöltésére szolgálnak (mindenfajta fájl lejátszására).
A fülhallgató DJ-zésre, de szokványos használatra is alkalmas.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PCDJ Dex 2 LE szoftver letöltése esetén regisztráció szükséges a gyártó oldalán.

Gyártó
iDance
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
150 cm

Az olcsó.hu iDance Crazy 501 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iDance Crazy 501 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.