iDance Crazy 201 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iDance Crazy 201 sztereó fülhallgató dinamikus hangképet és maximális kényelmet biztosít. A Crazy 201 az iDance muhelyébol egy kiválóan átgondolt dizájnnal és eroteljes színkombinác Teljes leírás >

Termékleírás

Az iDance Crazy 201 sztereó fülhallgató dinamikus hangképet és maximális kényelmet biztosít.


A Crazy 201 az iDance muhelyébol egy kiválóan átgondolt dizájnnal és eroteljes színkombinációval bíró fülhallgató. Hosszabb idon át tartó viselése során a kényelmet könnyu szerkezete biztosítja, mely a beállítható hídnak és a kellemes párnázásnak köszönhetoen gond nélkül alkalmazkodik minden használóhoz.
Belso kvalitásai szintén meggyozoek. A fülhallgató 44 milliméteres hangszórókkal felszerelt, melyek érzékenysége 108 dB, és amelyek az open ear cup fülkagylókban helyezkednek el. A jó zajtompításnak köszönhetoen ez a fülhallgató kategóriája csúcstermékei közé tartozik.
A Crazy 201 ezen felül integrált mikrofonnal rendelkezik, mely segítségével iPod-dal, iPhone-nal vagy okostelefonnal való csatlakoztatása során telefonhívásokat is lebonyolíthat.

A csomag része két utalvány is, melyek a PCDJ Dex 2 L.E. (DJ mixelésre) és a Magix Mufin Player zenei szoftverek letöltésére szolgálnak (mindenfajta fájl lejátszására).
A fülhallgató DJ-zésre, de szokványos használatra is alkalmas.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a PCDJ Dex 2 LE szoftver letöltése esetén regisztráció szükséges a gyártó oldalán.

Gyártó
iDance
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
150 cm

Az olcsó.hu iDance Crazy 201 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iDance Crazy 201 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.