Yurbuds Inspire 200 for women fülhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Engedje, hogy a zene motiválja Önt azzal, hogy a fülhallgató a helyén marad! A TwistLock® Technology és a FlexSoft® Comfort Fit garantálják, hogy ez a pára álló sport fülhallgató soha ne Teljes leírás >

Termékleírás

Engedje, hogy a zene motiválja Önt azzal, hogy a fülhallgató a helyén marad! A TwistLock® Technology és a FlexSoft® Comfort Fit garantálják, hogy ez a pára álló sport fülhallgató soha nem lesz kényelmetlen és nem esik ki a fülből míg az exkluzív Quik Clik™ technológiának köszönhetően könnyen szállítható és nem gubancolódik a kábel. Kisebb méretű fülharanggal rendelkezik, hogy a hölgyek számára is kényelmes legyen! A yourbuds inspire 200 kialakítása lehetőve teszi, hogy halljon minden olyan külső hangot ami a biztonságához szükséges!
Fülhallgató típus Sport
Fülharang 2 méret (S,M)
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Membrán méret 15 mm
Minimum frekvencia 20 Hz
Maximum frekvencia 20000 Hz
Kábel hosszúság 120 cm
Vezérlés nincs

Gyártó
Yurbuds
Kivitel
Fülhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu Yurbuds Inspire 200 for women fülhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Yurbuds Inspire 200 for women fülhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.