Vieta VHP-JR100 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Vieta VHP-JR100 egy optimista beállítottságú fülhallgató, amely Önt nemcsak tiszta hanghatásával, hanem érdekes megjelenésével is lenyűgözi. A többi Vieta termékhez hasonlóan ezek a f Teljes leírás >

Termékleírás

A Vieta VHP-JR100 egy optimista beállítottságú fülhallgató, amely Önt nemcsak tiszta hanghatásával, hanem érdekes megjelenésével is lenyűgözi. A többi Vieta termékhez hasonlóan ezek a fülhallgatók is vidámságra hangolnak. A színes fülhallgató, a híd párnázása és a fülkagyló külső részén található színes minta minden tekintetet magára irányít és viselőjének megnyerő stílust kölcsönöz.

A kényelmet akár hosszabb használat esetében is a könnyű szerkezet, a párnázott híd és a fülhallgatók bőr huzata biztosítja. A híd ezen felül állítható, így a fülhallgatók gyerekekhez is igazíthatóak. A vezeték egyoldalúan vezetett, ez megelőzi a fárasztó összetekeredést.

A fülhallgatók kidolgozása minőségi, 112 decibel érzékenységgel és 4 milliméteres driverrel rendelkeznek. Ennek köszönhetően tiszta hangzás jellemzi őket magas frekvenciánál is. Ezért ideálisak mind klasszikus és jazz zene, mind pop vagy elektronikus zene hallgatására vagy DJ-k számára is.
Fö jellemzök:

Modern fülhallgatók kényelmes dizájnnal
Stílusos színes minta
Minőségi bőr párnázás
Otthoni használatra, de DJ-k számára is ideális

Müszaki paraméterek:

3,5 mm jack konnektor
Kábel ellenálló textil bevonattal
Egyoldalúan vezetett kábel
Fülkagyló stílusos színes nyomata
Frekvenciaterjedelem: 18 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 112 dB
Beállítható híd
Kagyló átmérője 4 cm


Kükdemény tartalma:

1 x berendezés
Használati útmutató
A termék csomagolása

Termék méretei:

Súlya: kb. 200 g

Gyártó
Vieta
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes

Az olcsó.hu Vieta VHP-JR100 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vieta VHP-JR100 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.