TDK ST170 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

iPhone és Smartphone Control, A beépített hívásvezérlőknek és mikrofonnak köszönhetően headset-ként is működik, Lejátszás/Szünet, Előreléptetés/Hátralépteté Teljes leírás >

Termékleírás

iPhone és Smartphone Control, A beépített hívásvezérlőknek és mikrofonnak köszönhetően headset-ként is működik, Lejátszás/Szünet, Előreléptetés/Hátraléptetés, valamint hangerő állító gombok a tökéletes zenei élményért, Kompatibilis a legújabb iPhone és Samsung Galaxy készülékekkel, Fekete és fehér színekben érhető el.

Gyártó
TDK
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Hangerőszabályzóval Mikrofonos
Kábel hossz
120 cm

Az olcsó.hu TDK ST170 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TDK ST170 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.