Steelseries Siberia V2 fejhallgató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Frekvencia Átvitel: 10-28000Hz Impedancia: 32 Ohm Dinamika: 112 dB Kábel hossz: 1M+2M Jack: 3.5 mm Mikrofon: Frekvencia Átvitel: 50-16000 Hz Érzékenység: -38 dB Leírás: A legendás Steelser Teljes leírás >

Termékleírás

Frekvencia Átvitel: 10-28000Hz
Impedancia: 32 Ohm
Dinamika: 112 dB
Kábel hossz: 1M+2M
Jack: 3.5 mm

Mikrofon:
Frekvencia Átvitel: 50-16000 Hz
Érzékenység: -38 dBLeírás:

A legendás Steelseries Siberia headset tovább fejlesztett változata. A V2 több mint ráncfelvarrás. Hatalmas változás történt a hangminőségben, a komfort érzetben, nem beszélve a mikrofonról, amely teljesen megújult. A V2 minden egyes alkatrésze játékra van optimalizálva ezért elhagyhatatlan kiegészítője minden gamernek szerte a világon.

Az 50%-al megnövelt felületű hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak bármilyen zenei stílusban. Részletekben gazdag, dinamikus hangképet biztosítanak. Ugyanakkor a 3D hangzás /lépések, lövések, zörejek/is rendkívül jól pozicionált. Ez jól jön a játékok során.

A felépítésileg zárt típusú V2 vastag bőr fülvédői hangszigetelő habban vannak kitöltve melynek szerepe, hogy biztosítsa a hosszan tartó, kényelmes használatot és kizárja az esetleg zavaró külső zajokat. A szinte láthatatlan mikrofont egy mozdulattal a bal fülünk mögé tolhatjuk ha nincs szükségünk a szóbeli kommunikációra.

Gyártó
Steelseries
Kivitel
Fejhallgató
Csatlakozás
Vezetékes
Extra
Mikrofonos
Kábel hossz
300 cm

Az olcsó.hu Steelseries Siberia V2 fejhallgató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steelseries Siberia V2 fejhallgató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.